Advarsel

Jeg har tidligere advaret dig imod året 2020. Specielt hvis du er født i Hestens år. Jeg har f.eks. bedt dig om at lave din indre Feng Shui.

Rettelse og undskyld

Hvis jeg gjorde dig bange. Det var ikke min intention. Men hvert år er der et tegn, som kan få et udfordrende år. I 2020 er det så Hestens tur.

Hvornår er Hestens år?

Hvis du er født i Hestens år er du født i;

2014 – 2002 – 1978 – 1966 – 1954 – 1942 – 1930 og i 1918.

Brug din egen energi i 2020

Som HEST er du fyldt med energi, passion og yderst inspirerende. Alle dine fantastiske energier får du virkelig brug for i 2020. Ja, jeg vil sige allerede fra i dag.

Forandring

Ja, du kan ligeså godt vænne dig til det. For der kommer masser af forandring ind i dit liv. Spørgsmålet er bare om du arbejder med forandringerne og inviterer forandringerne ind i dit liv. Dermed styrer du selv din skæbne. Eller om oplever disse forandringer, som vender op og ned på din verden. Du vil da have modstand på at forandre dig, for du VIL IKKE forandre dig!

Selv om du er bange for forandringer vil jeg anbefale dig at hoppe ud på det dybe vand og vid at du får et famtastisk år. Det er fuldstændig op til dig selv. Hvordan dit år 2020 kan blive?

Jeg kan betro dig med, at du kommer til at opleve en KÆMPE STOR forandring. Hvis der ikke bliver op til flere store forandringer i dit liv i 2020. Hvis du omfavner disse nye forandringer i dit liv og selv styrer retningen. Ja, så er du på rette vej.

Ændre dine rutiner og dine regler

Hvis du er en meget karriereorienteret person vil det f.eks. være en god idé at du bruger 2020 på din familie. Tilbring f.eks. tiden meget med din familie. Rejs sammen. Lav noget sammen.

Lav selv forandringerne

Fremfor at du pludselig bliver tvunget til at forandre dig.

Fokus på kærligheden – og på dig

Single – Er du single? Så brug år 2020 til at komme ud af dit singleliv. Stop med at være single og find dig en partner.

I parforhold – Har du allerede en kæreste? Så ændr jeres status og bliv gift. Eller forlovet?

Ægtepar – Måske er det på tide at blive skilt? Kom videre i dit liv. Hvis du ønsker at alt det gode skal komme ind i dit liv? Ja, så er det desværre umuligt, hvis det som ikke fungerer for dig stadig er der. Og der ingen forandring er i dit ægteskab. Hvis I har det godt sammen og ønsker at blive sammen kan I bruge meget mere tid sammen. Rejs. Hyg jer. Hav det sjovt sammen.

Beskyttet

I 2020 er der ingen andre mennesker der kan skade dig. Andet end dig selv. Så har du negative tanker. Ja, så er det på tide at få flere positive tanker ind i dit liv. Ellers modtager du den negativitet som du “ønsker” fra universet.

Vær positiv i 2020

Hold hovedet højt og tænk positivt. For det eneste der virkelig kan ramme dig i 2020 er dine egne tanker. Pessimistiske tanker booster de negative energier som du har med dig i 2020. Ja, så bliver det virkelig ikke sjovt at være dig.

Alt hvad du fokuserer på bliver dine resultater i 2020.

Brug bevidst masser af penge

På sjove oplevelser sammen med dine kære. På rejser. På sammenkomster. Fester eller hvad du synes er sjovt. På alt hvad der giver DIG værdi. For ellers kan du få problemer med ting der enten går i stykker så som din bil, som du bruger vanvittige mange penge på. Eller du får måske en vandskade? Din partner får måske et problem, som du skal betale for? Så brug mange penge på at du får det sjovt sammen med mennesker som du har kært. Brug pengene positivt. Du kan også bruge pengene på uddannelser og kurser?

Nye strategier i 2020

Hvis du stadig gør og lever som du altid har gjort det. Ja så oplever du IKKE nogle nye resultater. Gør det anderledes. Tænk ud af boksen. Vær kreativ. Find på nye udveje.

Mere sensitiv og følsom i 2020

Se en masse film i 2020, hvor du kan få grædt ud. Sørg for at det ikke er dine følelser der styrer dig i 2020. For du mere følsom og sentimental end du plejer at være.

Masser af nye folk i 2020

Ikke alle er måske din kop te. Sørg derfor for at du kun tiltrækker de folk, som du gider. Det kan være sig kunder og kollegaer. Måske en kommende kærlighed? Opfør dig pænt. Tænk pæne tanker. For du er 100% en afspejling på de egenskaber som de personer der kommer ind i dit liv i 2020. Ændrer dig selv. Indvendigt. Tænk positive tanker. Dyrk selvkærlighed. Dermed undgår du hvad jeg kalder Drama Queens og Drama Kings. Hvis du derimod er rasende og p*sse sur. Ja, så kan du godt regne resten ud.

Masser af nye muligheder i 2020

I 2020 vil jeg anbefale dig at tænke STORT. Når mulighederne er der. Så slår du selvfølgelig til. Glem alt om at tænke småt.  Brug igen penge på at forbedre dine chancer f.eks. til et kursus/uddannelse.

Forandringer i dit netværk

Du kan flytte til et helt nyt sted i 2020. Eller flytte sammen med din kæreste. Eller flytte til dit helt eget sted i 2020. Nyde at være sammen med anderledes mennesker. Der er ihvertfald masser af forandringer for dig, som er født i Hestens år.

Mange 2020 hilsner fra

Pipilotta Stenna Christensen

Og bare rolig! Det er min tur til næste år. For vi kommer alle igennem sådan et år, hvor posen blier rýstet.