Desperato

Jeg var ved at blive desperat. Hvad nu? Hvordan skal du nu tjene dine penge? Skal du have et job? Er jeg for gammel? Ok, jeg er over 50 år, men der må være en eller anden der kan bruge det jeg kan 😉

Feng Shui

Vendepunktet kom da jeg indrettede vores hjem herhjemme efter den nye energi, som rammer os i 2020.

Jeg fik rykket rundt på “næsten” samtlige møbler og interiør i vores 120 m2 hus. Kæresten er vist ved at være lidt træt af at høre på at jeg taler om energier. Men han kan også se og mærke det vendepunkt, som det har givet for os begge.

Jeg har fået indrettet to kontorer. Det ene er et kreativt feminint kontor og det andet er et maskulint kontor. Så spændt på hvordan det kommer til at fungere i vores hverdag.

Udover det har jeg selvfølgelig julepyntet hele vores hjem og igen indrettet de forskellige rum/værelser med de rette farver, materialer og mønstre.

Om Feng Shui virker?

Jeg ved ikke, hvad det er for en Feng Shui du har hørt om? Er det FASTFOOD Feng Shui? Ja, så forstår jeg dig udemærket godt. Det er selvfølgelig ikke den form for Feng Shui jeg laver. Nej. Mit Feng Shui virker. Det kan du selv læse om på min forside. Klik her!

Hvad skete der?

Pludselig faldt roen over mig igen. Jeg fik tilliden til livet. Tilliden til processen. Glæden ved at være mig kom igen. Min “forkerthed” forsvandt og min selvværd steg.

Hvordan kom du frem til det?

Ok. Feng Shui gjorde ikke hele udfaldet. For i Feng Shui plejer man at sige, at;

  • 33% HEAVEN luck/himmelske lykke, som er din KARMA.
  • 33% EARTH luck/ JORD lykke, som er Feng Shui.
  • 33% MANKIND luck/ menneskets held, som er alt dit indre Feng Shui arbejde. Som jeg kalder det.

Her i mit tilfælde har jeg yderligere arbejdet meget intenst med mit indre Feng Shui arbejde. Samt kombineret det med Feng Shui (bevidst boligindretning).

Ekstra boost

For at sætte ekstra skub i tingene supplere jeg med daglig Feng Shui astrologi, som jeg bruger mest til hvilket tøj der støtter energien i dag. For eksempel. Her får jeg 5 til 10% ekstra forærende med på min vej.

Feng Shui dit tøj

Det kan godt tænkes at det lyder latterligt og alt muligt andet. Men jeg har gang på gang set, hvordan en person forandres når personen klæder sig efter sin egen essens. Det kan du også læse mere om på min forside. KLIK HER!

Hvad så nu?

Ja. Nu skal der lægges planer. Helt nye planer for 2020. Jeg tænker, at jeg vil lave et vision board over mine længsler og ønsker.

Er der andet spændende?

Ja. Der er der altid!

Det næste projekt, hvor jeg vil eksperimentere med er;

Aura Soma - Pomander - Orange

Aura Soma – Pomander – Orange (Dybtfølt ro, impulsivitet, tillid til livet.) – Klik på ORANGE fotoet!

 

Aura Soma - Pomander - Turkis

Aura Soma – Pomander – Turkis – TIL FORFATTEREN/ SKRIBENTEN (Udvider indre som ydre rum. Bryder barrierer/grænser. Åbner for nye muligheder. Inspiration. Åbenhed.) – Klik på TURQUOISE fotoet!

Aura Soma - Pomander - Koral

Aura Soma – Pomander – Koral (Frigøre afhængighedsbånd i relationer. Overvinde frygt og usikkerhed. Åbner sårbare oplevelser og følelser. Opløfter sindet.) Klik på CORAL fotoet!

 

Med venlig hilsen

Pipilotta Stenna Christensen