Ja, du læste rigtigt!

Jeg syntes, at jeg gerne vil hjælpe til her i disse Corona Virus tider med min Feng Shui viden, så du/I hverken bliver syge eller bliver mere syge end du/I er.

Er det vigtigt at indrette efter Feng Shui?

Det afgør du fuldstændig selv. Det vil eller har jeg overhovedet ikke lyst til at afgøre for dig. Jeg kan bare se hvor virksomt Feng Shui er. Hvis man altså forstår at bruge de metafysiske redskaber, som Feng Shui egentlig er kan ens tilværelse ændres ligeså hurtigt som der bliver ændret på boligen.

Hvis du ikke har tiltro til Feng Shui vil jeg anbefale at læse dette blogindlæg. Klik her!

Hvorfor har jeg skrevet marts 2020?

Jo, for jeg bruger også Feng Shui astrologi sammen med Flying Stars of Feng Shui. Marts måned er en voldsom måned, for her ligger marts måned med nøjagtig samme Feng Shui energier som der gælder for 2020. Så der er dobbelt så gode energier. Ligesom der er dobbelt dårlig energi i marts måned. Det er her du og jeg “bør” være ekstra varsomme. For vi kan meget let få vores immunforsvar nedbrudt. Ligesom vi meget let også kan få det meget bedre.

Dit hjem påvirker dig

Ja. Der hvor du opholder dig mest. I det område og i den retning du/I ser mod påvirker dig/jer mest.

Find dit kompas frem

Hvis du ikke har en smartphone eller en tablet, så er du måske den heldige ejer af et kompas.

Plantegning

Nu finder du din plantegning frem. Hvis du ikke en sådan, så tegner du en.

Midten af dit hjem

Nu tegner du en diagonal linje fra hvert hjørne af din plantegning og finder midten af dit hjem. I det rum hvor midten ligger, har du en energi som kan gøre dig og de personer der bor i boligen syge. For her ligger sygdomsstjernen. Det er her vi alle bliver berørt. For at dæmpe denne sygdomsstjerne energi vil jeg anbefale at du fjerner alt metal og alle de ting som er lavet af metal i dette rum. I stedet kan du tilføre blå og sorte farver til dette område. Har du et billede med vand? Eller et blåt skab? Bare tænk på at det ikke må være lavet af metal eller ligne metal. Det som står her. Undgå dette rum. Det er ihvertfald ikke her jeg vil anbefale dig at sidde.

Find ØST på din plantegning

Dette østlige rum er det værste rum i år og i marts måned. Det undgår du fuldstændig. Også selvom det er dit soveværelse, køkken eller i det rum hvor din hoveddør er. Hvis du opholder dig meget i dette rum kan du risikere at blive meget syg. Sid eller stå ikke mod ØST. Det er det mest uheldige område, hvor du overhovedet kan være. Også selvom dit KUA tal/energital er dit SUCCES område! HOLD DIG LANGT VÆK HERFRA!

Find SYD på din plantegning

Dette sydlige rum er heller ikke det mest heldige rum i marts måned. Egentlig kan du sagtens sidde i syd, men jeg vil ikke anbefale dig at sidde/ stå mod syd. Brug heller ikke dit sydlige rum til dit nye hjemmekontor!

Nu til de sjove rum

  • Find f.eks. det nordøstlige rum på din plantegning. Her er det en retning som kan give dig masser af penge i kassen.
  • Samt dit vestlige rum kan også give dig masser af god fremgang.
  • Det nordvestlige rum er også rigtig fint til hjemmekontor.
  • Det sydvestlige rum kan også bruges til hjemmekontor. Specielt god til kvinder.
  • Det sydøstlige rum er næsten 50/50 med Feng Shui energien. 2 x 15° kan bruges. Men det kræver en personlig udregning på dit hjem.
  • Ligesom det nordlige rum også er det samme, hvor 2 x 15° kan bruges af det nordlige rum er de bedste energier.

Rigtig god fornøjelse!

Støt Pipilotta Christensen med en penge donation med MobilePay. Klik her!

Og nyd at være hjemme i dit hjem.

Hilsen Pipilotta Christensen.