Hvorfor Feng Shui dit tøj?

Personligt synes jeg at det er genialt, at inddele din nye garderobe og måske din nuværende garderobe efter Feng Shui elementerne, som er VAND – TRÆ – ILD –  JORD  & METAL.

Faktisk blev jeg udlært Fashion Feng Shui Stylist i  år 2012.

Så denne indelling af tøjet ligger mit hjerte nært. Samt er jeg uddannet Feng Shui konsulent (Western School of Feng Shui) i år 2015 og underviste dengang 230 kvinder og en enkelt mand i en Facebook gruppe).

Hvorfor har du lavet dit farvesystem?

Da jeg var stylist f.eks. som Fashion Feng Shui stylist og da jeg skrev som modeskribent, syntes jeg at det var for begrænsende for mig at “adoptere” Fashion Feng Shui®´s principper og læren. Sådan som jeg så det, manglede der en hel del og tilsidst i 2016 oplevede jeg ingen glæde ved at viderebringe denne læren.

Sætter du ikke bare folk i bås?

Egentlig er jeg modstander af at sætte folk i bås/ i en boks. Hvilket jeg slet ikke bryder mig om selv 😉

På trods af, at det er “systemer/metoder” netop lavet til at få struktur og orden. Tag f.eks. Marie Kondo metoden.

Jeg er absolut ikke ude på at provokere nogen eller nogle.

Derimod er der mange kvinder, der har brugt min stylist og farve viden igennem årenes løb. Netop fordi jeg har 32 års mode, trend og skønhedserfaring med de jobs og alle de uddannelser, som jeg har. F.eks. som kjole skrædder, tøj designer og som Fashion Feng Shui stylist. Hvis du er en travl kvinde og/ eller en kvinde, som ikke er interesseret i mode og trends?

Eller hvis du er mere end forvirret over det udbud du har? Mode i dag er mere eller mindre op til dig selv. Ja, selvfølgelig kan du altid følge de sidste nye trends.

Men jeg oplever mere og mere at kvinder har deres egen stil. Eller som jeg kalder det. Deres egen essens. Det er denne essens, hvor jeg er ekspert i at finde frem til via kvindernes tøj farver, stil, mønstre, materialer og så videre.

Jeg har fundet en masse tøj til dig, som jeg har inddelt i de fem kategorier/ elementer;

Så ved du allerede nu, at du er en vand type, så klikker på VAND.

*****

Så ved du allerede nu, at du er en træ type, så klikker på TRÆ.


*****

Så ved du allerede nu, at du er en ild type, så klikker på ILD.

*****

Så ved du allerede nu, at du er en jord type, så klikker på JORD.

*****

Så ved du allerede nu, at du er en metal type, så klikker på METAL.

*****

Hvordan finder du dit element?

En af måderne, hvor du kan guide dig ind på dit element er via dit fødselsår.
Eller brug det element, hvor farverne tiltrækker dig mest?
Eller brug det element som du har størst modstand på?

Eller du kan gøre som jeg. Jeg elsker selvudvikling og prøver på at optimere mit liv ved at prøve grænser af. Jeg vælger altid det element, hvor jeg udvikler mig mest ved. Herved får jeg den største effekt/ det største kvantespring i mit liv. Hvilket virker ganske udemærket for mig.

Nu er det op til dig. Hvad vælger du?

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

PIPILOTTA, www.pinterest.dk/pipilottastenna