Kosmetolog & Makeup Artist

Som tidligere kosmetolog og makeup artist, har jeg brugt formuer på at købe dyre hudpleje-serier.

Husker tydeligt på en studietur til Paris, hvor vi deltog på en stofmesse.

Alle de andre købte stoffer, hvor jeg derimod var helt elektrisk, når vi passerede de kendte hudpleje mærker, som havde de flotteste udstillinger og tiltrak min opmærksomhed.

Jo, jeg havde også en utrolig flot hud og min makeup sad altid perfekt.

Gik på frisørskole

Selv da jeg på frisørskole. Som barn drømte jeg om at blive frisør 😉 Dengang var en af mine frisør lærere også min censor da jeg var til eksamen som makeup artist.

Min frisør lærer fortalte at i hendes fotoalbum ,som de andre på holdet kiggede i, var der kun de dygtigste makeup artist elever. Pludselig er der flere der spørger mig; “Hvorfor er du i fotoalbummet?”. “Det er vel fordi at jeg er dygtig”.

Det troede min frisør lærer slet ikke på. Så var der ikke andet end at lave min heks igen som jeg lavede heksen dengang.

Og med et meget vellykket resultat. Min model var ret god til at  forskrække flere med et sminket ansigt som heks 😉

 

Elsker makeup

Jeg brugte rigtig meget makeup. Hver dag. Også selvom jeg tog hjemmefra kl. 7:00 og tit først var hjemme igen ca. kl. 23:00. (Dengang havde jeg ofte to jobs samtidigt, for at få det til at “køre” rundt).

Jeg har altid brugt mange penge på vitamin tabletter/mineral tabletter, hudpleje og makeup. Ok. Jeg bruger stadig meget makeup f.eks. Jane Iredale. I dag er det bare helt andre farver og af helt andre grunde end da jeg var yngre. For min hud har forandret sig rigtig meget.

Rosacea

Min hud er i dag meget sensitiv og bliver rød. Også når jeg solbader. Som jeg helst undgår den dag i dag. For jeg har i dag hudsygdommen Rosacea. I dag solbader jeg igen. Specielt når jeg tager SOLKLAR fra NaturDrogeriet. Hvilket jeg absolut kan anbefale.

Udover det bruger jeg så vidt muligt så naturlig hudpleje som muligt, så min hud ikke bliver mere irriteret end den er.

Du er hvad du spiser

Hvilket jeg erkender blankt at jeg slet ikke spiser det som hjælper på min hud.

Ja, jeg ved godt hvad jeg vil spise, når jeg har råd til at købe det.

For kæresten kalder mig hjemmegående og han forsørger mig.

Så har du lyst til at hjælpe mig med et bidrag er du yderst velkommen. Klik her, hvis du vil hjælpe mig!

Alle beløb bliver taget imod med kyshånd. På forhånd tusind tak!

Mange skønhedshilsner fra

Pipilotta Stenna Floor Christensen | FORFATTER