Vidste du at dit hjemmekontor/ din klinik …?

– er det vigtigste rum i dit hjem? Nej vel? Ja, det er det så absolut, for det er her din indkomst kommer fra. Dit hjemmekontor/ din klinik er dit job. Dit arbejde. Det er dit hjemmekontor/ din klinik, som giver dig penge til at leve. Det har aldrig været meningen, at du skal kæmpe for at overleve. Du kan leve af det, som er dit talent. For at det kan lykkedes bliver du nødt til at gøre noget andet end du plejer.

Hvad får du ud af det?

Her får du;

  • Overblik
  • Klarhed
  • FLOW i dit liv
  • Mod til at være synlig
  • Overskud af energi og tid
  • Et nyt syn på dine udfordringer/ issues og idéer til hvordan du griber udfordringerne/ dine issues anderledes an.

Er det nødvendigt?

Ja, det er det desværre. For mig. For selvom jeg sad i mit bedste power spot og i min bedste succes retning. Så var der ikke meget succes over min business længere. Jeg kunne ikke tænke, ikke koncentrere mig og vigtigst af alt. Jeg kunne slet ikke finde ordene frem. Katastrofalt for en skribent/ forfatter.

2020 er allerede begyndt

Rottens år. 2020 er altså allerede startet og det kunne jeg mærke.

Var alt i den skønneste orden?

Nej, det var det slet ikke. Det var slet ikke det, som jeg oplevede. Faktisk begyndte jeg også at blive desperat for at få succes i min business og jeg troede, at jeg kunne regne det hele ud. Guess what? (Gæt?) Det kunne jeg selvfølgelig slet ikke. Jeg følte mig ikke længere kreativ. Alt det som jeg før syntes var sjovt føltes efterhånden mere som en pligt. Selv det at skrive på min blog havde jeg “næsten” mistet min lyst til. Før kunne jeg ryste det ene blogindlæg ud af ærmerne efter det andet. Jeg var sågar modeskribent. Og jeg husker hvor meget jeg nød at skrive. Dengang.

Jeg tog mig sammen

Og gik i gang med den store flyttedag. For jeg vidste, at sådan kunne mit liv ikke fortsætte. Det var nu eller aldrig.

Min kreative energi kom tilbage

Ja, nu sidder jeg og skriver dette blogindlæg samme dag, hvor jeg flyttede mit hjemmekontor. Jeg har fået mit skrive flow tilbage. På trods af, at jeg hverken  sidder i mit power spot eller sidder i min bedste retning. Faktisk sidder jeg i en af mine værste personlige retninger. I følge mit Feng Shui KUA tal/energi tal. Som forøvrigt er et nummer 9. Ild element.

Indretter mig efter Feng Shui

Og ikke efter FASTFOOD Feng Shui. Jeg bruger hverken det BAGUA kort, som så mange andre bruger. Eller en anden version som jeg også har set, hvor der er fokus på tallene i stedet.

Faktisk er det nøjagtig det samme BAGUA kort!

Alt er energi

Jeg forstår bare ikke, at man tør lege med energierne. Jeg tør ihvertfald IKKE. Jeg har set mange. Ja, rigtig mange, som er blevet syge. Alvorligt syge. Det sjove af det hele er, at mange tror, at deres hjem kun kan indrettes med Feng Shui en enkelt gang indtil de flytter igen. Energi forandrer sig hele tiden. Hvor der tidligere var det bedste succes område i hjemmet kan hurtigt forandres til det værste mareridtsområde.

Jeg siger bare; “Hav respekt for energierne. Det er ikke legetøj.”

Aktiver ikke negativ energi

Det siger sig selv at det har man ikke lyst til. Negativ energi vil jeg personlig dæmpe. Og det er jeg også i fuld gang med.

Aktiver altid positiv energi

Tænd lyset i et par timer i disse rum. Se tv der. Tænd brændeovnen/ pejsen eller tænd sterinlys i disse rum. Og hav al dit elektronik her såsom din computer. Spil musik i disse rum. Sæt gang i energien her. Det er så en af disse positive energi rum, hvor jeg nu har mit hjemmekontor. Det mærkes meget tydeligt. Selv kæresten har bemærket at jeg meget hellere vil være i mit nye hjemmekontor end i de såkaldte negative rum i vores hjem.

Jeg indretter ikke mit hjem

– på samme måde som dem, der flyttede ind i deres hjem i 1965.

Jeg bruger indflytningsdatoen

Og f.eks. min kærestes indflytningsdato, for vores bolig var allerede fyldt med hans møbler, da jeg flyttede ind hos ham.

Find YANG siden

– af din bolig, for at opnå endnu mere præcise udregninger af boligindretning.

Vand fontæne i Sydøst?

Det vil jeg hverken svare ja eller nej til. Få det personligt udregnet, hvad der passer til dit hjem, for ellers kan du hurtigt lave ravage i din/jeres økonomi. F.eks. med de personlige beregninger er sydvest et bedre alternativ for os herhjemme at booste min business og vores økonomi med en vandfontæne i år. Få det tjekket inden du tænder for din vandfontæne. For du skulle jo nødigt gøre det meget værre? Vel 😉

Mange Feng Shui tanker fra

Pipilotta (Stenna Christensen), www.pinterest.dk/pipilottastenna