Den røde tråd

Da jeg var teenager i 1980erne og hver uge købte mit elskede ugeblad. Allerede dengang læste jeg en artikel om en usædvanlig kvinde med et usædvanligt job fra et stort kendt varehus i Paris, der via hendes “download” om hendes kunder stylede og fortalte hvad hun fik download ned om kunden. Denne usædvanlige ældre kvinde havde en yngre assistent som tegnede og malede kundens nye stil.

Denne kvinde var jeg meget fascineret af og tænkte at sådan ville jeg også leve mit liv.

Jeg kunne mærke den ældre kvindes intensitet og visdom. Selvom hun faktisk lignede en blanding af en sigøgner kvinde og en utrolig elegant kvinde fra Paris. I dag tænker jeg at det var godt “spottet” af mig, da jeg blot var 17 år. At der skulle gå 36 år inden at 10 øren endelig faldt på plads. Ja, det havde jeg nok ikke ventet. 

For det viser sig at jeg i mit stamtræ faktisk har sigøgnerblod i mig. Og jeg ligner denne ældre elegante kvinde mere end jeg lige troede. 

Det sjove af det hele er egentlig at der har været en rød tråd igennem hele mit liv og jeg faktisk i dag laver nøjagtig det samme som denne spændende ældre kvinde lavede i 1980erne. 

Dog har jeg givet det hele et tvist og har imellemtiden opfundet mit helt eget system. 

For jeg tuner ind og mærker efter din essens´ frekvens/ vibration og finder tilsvarende farver der matcher din essens´ frekvens/ vibration, som giver dig et indblik i hvem du i virkeligheden er. I din inderste kerne, som dit autentiske jeg. Når du går med dine Essens farver kan du rykke dig med kvantespring i din selvudvikling. Hvis du tør? Og har lyst? 

Som du kan se eller læse længere nede på denne side har jeg absolut ekspertise til at ytre mig med mere end 32 års erfaring indenfor mode og skønhed. Og jeg er selvfølgelig uddannet som kjole skrædder, farve- & stil konsulent, lægeexam. kosmetolog, makeup artist, tøj designer og fashion feng shui® stylist.  

Samt har jeg også mere end 23 års erfaring indenfor den spirituelle verden. For jeg er faktisk født sådan. Som en rigtig 4er, der ikke rigtig passer ind i andres kasser. Jeg har været på massevis af uddannelser og kurser bla. som feng shui konsulent, englekort læser og reiki healer.

Jeg har altid haft stor interesse for hvad der sker imellem himmel og jord. Selv dengang hvor der blev rynket på næsen ad en fordi jeg havde de her interesser. Ja, jeg har mistet mange venskaber på den konto. Men jeg ved også at de aldrig har været mennesker, der ville mig det godt. De ønskede nok mere at holde mig tilbage. For jeg har aldrig passet ind i en bestemt kasse. 

Jeg er jo fyldt med rigtig mange 4 tal´er. Og jeg elsker at ryste posen og finde på helt nye muligheder. Hvilket som altid kommer dig til gode. Hvis du altså er interesseret i, hvad jeg egentlig kan gøre for dig?

Så hvis du tidligere har kendt mig kan jeg med garanti sige dig at jeg ikke er det samme menneske som før. Bare en meget bedre version af hvem jeg i virkeligheden er. For jeg er helt unik! Ligesom du er!

Mit skjulte talent

Fik min veninde til at sætte ord på hvad det egentlig er hvad jeg gør. Meget overraskende sagde hun noget meget interessant, som jeg slet ikke havde forventet. 

For det hun sagde er jo noget af det som er det letteste for mig at gøre. Noget som jeg ikke regner for noget særligt. Noget som jeg troede at ALLE kunne. Mit skjulte talent. Noget jeg helt sikkert kan hjælpe dig med. 

Pipilotta, hvad er det egentlig du kan hjælpe mig med?

Jeg har faktisk ikke været bevidst om det før, for det var “bare” noget jeg gjorde.

Jeg tuner altid ind på dig, når jeg hjælper dig. Uanset om om du “bare” deltager i min kommende medlemsklub “Essens Metoden” på facebook eller om du prøver “Essens Metoden” online sammen med andre.

Opfinderen Pipilotta

Som barn blev jeg opflasket med min fars kreative og opfinder hjerne. Ofte legede jeg med min fars opfindelser derhjemme og jeg elskede det. Min fars motto var; Intet er umuligt. Jeg må give ham ret. For det er også sådan jeg ofte føler det. Hvis jeg har fået idéen. Jamen, så er det fordi der skal handles på det. Hvilket jeg har gjort. Lavet mit helt eget system. Mit eget healende farve system. En del af Essens Metoden.

 Den private Pipilotta

Mit privatliv deler jeg sammen med min store kærlighed, som jeg har boet sammen med de sidste 11 år. 

Glæder mig til at hjælpe dig

Hvis du vil prøve noget fuldstændig anderledes “synsk”/clairvoyant styling med Essens Metoden som både giver dig mere selvtillid og selvværd og gør din tilværelse meget lettere end den er i dag? 

Ja, så kan du godt allerede glæde dig 😀

For det kan både blive festligt og sjovt at selvudvikle dig og komme tættere kontakt med dig selv 😉

Kan du hygge dig indtil videre.

Med venlig hilsen

Forfatter. Stifter af Din Essens & Essens Metoden, Pipilotta Christensen