Jeg fik et chok!

Jeg havde lige overstået min prøve eksamen og tænkte at nu hvor jeg både havde sminket mig og håret sad perfekt, så kunne jeg lige tage et par fotos af mig selv. Hurtigt overstået. Men da jeg tjekkede hvilket foto der var bedst, ja der må jeg indrømme, at jeg følte at jeg slet ikke kunne genkende mig selv.

Jeg snød!

Husker den dag i april, hvor jeg lige havde lagt mit redigerede foto op på Facebook og fik utrolige mange søde kommentarer. En veninde skrev til mig og jeg svarede hende helt ærligt, at jeg havde snydt og havde redigeret det foto. Mit mål og min drøm var tilbage i midten af april i år at komme til at se ud som jeg selv havde re-touched mit foto. At re-touche mit foto var og er stadig en leg for mig. For de 3 år jeg gik på Odense Håndarbejdsseminarium lavede jeg næsten ikke andet. Eller sagt lidt anderledes, jeg lærte at blive ret ferm til computer programmer.

Hvorfor?

Var det så galt? Ok. Jeg har jo alderen men min forfængelighed og al min viden som kosmetolog og makeup artist brød sig virkelig ikke om hvordan jeg så ud.

Det var så også i april måned jeg handlede efter mit chok og besluttede mig for at nu trænger jeg til selvforkælelse, så jeg meldte mig ind på Holistisk Hudterapeut uddannelsen. For nu ville jeg have et ungdommeligt udseende igen og ikke være angst for at jeg skulle brændes af til Sct. Hans aften  😉

Hvad jeg først gjorde?

Indrømmer gerne at jeg endnu engang “snød”. Nok mest mig selv. For jeg hoppede lige i fælden med at købe billigt i Kina. Ja det tog tid inden jeg modtog min “fake” grønne Jade Gua Sha, som ikke vejer mange gram.

Det resulterede i at kæresten måtte stoppe mig for jeg lagde for mange kræfter i, når jeg ihærdigt ville fjerne mine rynker. Eller som jeg kaldte dem. Mine furer.

Så indtil kæresten stoppede mig med den billige “kopi” fra Kina, gik jeg hver aften i seng med et rødsprængt ansigt. Der var voldsomme blodsprængninger på mine Rosacea kinder. Og det gjorde virkelig ondt. Jeg kunne faktisk slet ikke sove den første aften på grund af smerter og jeg følte, at mine kinder de brændte.

Min ægte Gua Sha ankom

Det var virkelig en fornøjelse. Bare det at pakke den ud. Så lækkert og æstetisk indpakning har jeg aldrig set før. Hvis jeg før var stresset, så kom jeg øjeblikkelig i ZEN mood/ stemning. Min lyserøde Gua Sha i Rosa Kvarts som er så perfekt til selvkærlighed og til en stresset kvinde som jeg. Min Gua Sha var pakket ind i silkepapir på en bund af himalaya salt og rosenblade. Bare alene der glædede jeg mig til at komme i gang med min “ægte” Gua Sha.

Jeg er slet ikke færdig endnu!

Men sikken en forskel den ægte Gua Sha har gjort for min hud. Det er ret let for mig. Selv når jeg sidder ved computeren som nu nyder jeg at give min hud et par strøg med min Gua Sha.

Bare rolig!

Du får en masser af hjælp. Du får blandt andet adgang til ret mange videoer til hvordan du gør og en fantastisk bog “Honest Beauty Talks vol. 1.: Gua Sha Crystal Facials & andre Holistiske Skønhedsritualer” hvor du løsninger på din bekymringsrynke og meget mere.

Gua Sha kan absolut anbefales af Skønhedsbloggeren over 50 år!

Et andet alternativ som jeg også bruger

Jeg har også suppleret med et andet fantastisk skønhedsredskab. Da jeg har Rosacea hud er det nydelse for mig at bruge min Rosa Kvarts Ansigtsrulle som er kølig, fordi jeg ligger min Rosa Kvarts Ansigtsrullen i køleskabet i et par timer. Det dæmper min røde ansigtskulør, når jeg koger, som jeg kalder det. Overgangsalderen på dansk 😉  Læs meget mere HER om hvad denne fantastiske Rosa Kvarts ansigtsrulle også kan gøre for dig. Selvfølgelig får du også en fantastisk bog med til denne skønne Rosa Kvarts Ansigtsrulle 😉

Rigtig god fornøjelse!

Med venlig hilsen

Natascha Miela

Skønhedsblogger over 50 år | Forfatter | Indehaver af Klinik Natascha

Holistisk Hudterapeut & Aroma Terapeut studerende

PS! Du er altid yderst velkommen til at støtte og hjælpe Natascha Miela med et pengebeløb – Klik venligst her!