Jeg tror ikke en sk*d på det der

Nej. Sker der ingenting? Har du nogensinde prøvet? Eller har du bare hørt og læst om Feng Shui? Så prøv lige det her. Selvfølgelig kun gældende i 2020.

Dybeste respekt

Personligt har jeg selv den dybeste respekt for energi arbejde og f.eks. Feng Shui. Jeg vil absolut IKKE prøve dette eksperiment. For jeg tør overhovedet ikke!

Så Værs´go. Hvis du tør?

Kender du overhovedet Feng Shui? Vidste du at der findes flere Feng Shui skoler? Derfor kan det let blive meget forvirrende for dig, hvis du er vant til at lave DIY Feng Shui. Eller Fastfood Feng Shui som jeg kalder det. Ja, jeg forstår dig udemærket godt hvorfor du ingen resultater har opnået med DIY Feng Shui/ Fastfood Feng Shui. Måske har du som jeg lært Bagua kortet, som jeg lavede dengang jeg hed Natascha A. Coco Jensen og senere da jeg hed Natascha A. Miela Larsen?

Hvilket område drejer det sig om?

I 2020 er det værste område i dit hjem mod øst. Det er her som man plejer at sige at træ elementet hører hjemme. Men en fejl som mange gør sig er, at de fylder dette rum med træ element ting. Intet kunne være mere forkert. Eller sagt på en anden måde. Der er intet forkert. Men det gavner dig overhovedet ikke at proppe et træ element værelse/ rum til med træ element ting.

Hvad er TRÆ element ting?

Som du ser på denne collage nedenunder er dette typiske træ element ting. Jeg må ærligt erkende, at jeg i flere år brugte Bagua kortet. I det område, hvor Træ elementet befandt sig efter. Altså FAMILIE & HELBRED´s området købte jeg kun træ møbler og træ ting. Samt at jeg kun brugte den grønne farve. Og det var i NORDVEST værelset?

Hvordan gør du?

Først finder du plantegningen frem og placerer et stykke bagepapir eller et stykke tegnepapir ovenpå, som jeg har gjort på dette foto nedenunder denne tekst.

Tegn et omrids af din bolig. Hvis du f.eks. bor i rundetårn tegner du alligevel en firkant.  Hvis er der karnapper i din bolig ligesom vi har vurderer du selv om om du vil følge den yderste linie, hvor f.eks. karnapperne ender.

Herefter tegner du et kryds. Tegn en linie diagonalt fra hjørne til hjørne.

Nu har du fundet midten af din bolig.

Stil dig i midten af din bolig med et kompas f.eks. på din smartphone/tablet eller med et rigtig kompas.

Nu finder du ØST. Hvor ligger det i din bolig? Gælder også selvom du bor i en et værelse bolig.

Find nu det rum/ det område, som ligger i og mod øst.

Nu kommer det sjove 😉

For nu kan du proppe dette rum/ område med alle rødlige farver. Lige fra lyserød til stærk orange og rødlilla.

Ligesådan propper du rummet/ området til med brune, karrygule og armyfarver.

Hvis du endnu ikke kan mærke at der sker noget, så tænder du for dit TV eller flytter det til dit rum/område mod øst. Ligeledes er det her du larmer mest. Tænd for musikken eller stil dine højtalere/ radio her. Samt din computer.

Og når du arbejder/ laver lektier/ spiser/ sover sørger du for at sidde mod øst og aller helst i øst.

Kan du intet mærke endnu?

Så kan du bedst mærke den negative energi, hvis din hoveddør er her eller hvis dit køkken ligger her eller hvis dit soveværelse ligger i øst. Eller hvis dit kontor/ arbejdsværelse ligger i øst.

Rigtig god fornøjelse!

PS! Dette er et eksperiment, som du kan foretage dig på dit eget ansvar. Jeg har absolut ingen lyst til selv at deltage. For jeg har set og mærket på egen krop hvor voldsom denne energi er.

Med venlig hilsen

Pipilotta Stenna Christensen, www.din-essens.dk

Soveværelse