Den visuelle dagsenergi kalender 2018

Den Feng Shui viden jeg har om dagens energi vil jeg gerne dele med dig. Dog bliver det helt anderledes end jeg tidligere har gjort. For det bliver en visuel dagsenergi kalender hvor jeg kommer med visuelle foreslag til dig. Det kan være hvordan du kan klæde dig på til dagens energi eller hvordan du kan indrette dig til dagens energi. Da jeg bruger ikke længere besvarer private beskeder til mig, vil jeg hellere give dig dén mulighed at spørge mig, helt gratis i NATASCHA´S BREVKASSE ~ Læs mere HER! eller klik på kollagen herunder.

PS! Jeg kan selvfølgelig ikke vide om tøjet i din størrelse er udsolgt. Ej heller ved jeg heller ikke om de andre ting er udsolgt. Derfor vil jeg anbefale dig at du tager en hurtig beslutning og klikker på fotoet så hurtigt som muligt. Hvis der altså er noget der tiltaler dig. Tak 😉

Rigtig god fornøjelse!

Kærligst Natascha Alberthe Miela Larsen

Mandag den 5. februar 2018

Tirsdag den 6. februar 2018

Onsdag den 7. februar 2018

Torsdag den 8. februar 2018

Fredag den 9. februar 2018

 

Lørdag den 10. februar 2018

 

Søndag den 11. februar 2018