Kærlighed

Hvis der er noget, som jeg aldrig bliver træt af. Så er det kærlighed. Kærlighed er limen der binder det hele sammen. Med denne fantastiske hjerte energi er livet meget lettere at leve.

 

Mit eget forhold til Valentinsdag

De sidste ti år har jeg haft et meget særligt forhold til Valentinsdag. Husker tydeligt dengang for ti år siden hvor jeg mødte ham, som jeg i dag bor sammen med. Den dag var dengang op til weekenden og jeg deltog nok i den sjoveste teleclass med to meget dygtige clairvoyante amerikanske kvinder. Jeg havde forinden sendt mit ene spørgsmål til den ene kvinde, om ham jeg havde set, var en god mand? Og JA, det er han!

Men tilbage til dengang til den sidste weekend som single. Jeg havde det elendigt som single. Men jeg skal da love for at mit humør steg den aften. Jeg grinte simpelthen så meget af at høre den ene amerikanske kvinde komme med de sjoveste lyde. Imens jeg lyttede med. Det endte med at vi bare grinte og grinte. Ja jeg husker slet ikke i hvor lang tid. Hold da op! Jeg var bare rigtig “lalle-glad” og fandt den sjove og glade Natascha frem igen. Weekenden efter mødte jeg ham. Og siden har vi været uadskillige.

 

Mine bedste tips til Valentinsdag 2019

 

 

Jeg ved godt, at der er rigtig mange, der gerne vil anbefale dig rødt lingeri, dyreprint og “den lille sorte” til denne dag. Men i år er denne Valentinsdag ret speciel. Læs venligst mit blogindlæg om dit farvekort, hvis du ønsker mere inspiration – KLIK HER!

For samtlige valentinsdage igennem årene er ALDRIG de samme energier. Derfor har man heller ikke samme lyst til at iføre sig det samme tøj år ud og år ind.

Jeg vil faktisk anbefale dig at iføre dig en afslappet boheme stil. Gerne en luksus boheme stil netop til denne dag. Gerne iført din bedste blå farve.

Det naturlige element med naturen hører sammen med Hestens spirituelle energi i dag 🐎

Ja, jeg må ærligt indrømme, at selv jeg kan se forkert i min Feng Shui kalender.

Hellere 100% naturligt bomuld end 100% syntetisk fra top til tå. Hvis du vil gå all in for syntetisk look, vil jeg hellere anbefale dig velour. Et par velour bukser eller jakke. Eller måske en kjole i velour – Se forskellige eksempler her!


For at gøre denne dag endnu mere MAGISK vil det give dig meget mere energi til kærlighedsenergien at opholde dig i naturen. Gerne nær vandet. Fremfor at være indendørs hele dagen.

Hvis du er single, åbner du dit hjerte på denne dag og deler kærlighed til dine omgivelser. Små bemærkninger der glæder dine omgivelser. Måske får du også små bemærkninger tilbage 💗💘💝

 

Sådan kan du også åbne for din kærlighedsenergi!

 

Håndlavet lys med den fineste rose duft

Håndlavet lys med den fineste rose duft

 

Flot plakat med roser

Flot plakat med roser

 

Bluse med blomsterprint fra DRANELLA

Bluse med blomsterprint fra DRANELLA

 

IPhone Cover - Romantic Rose - 6/6s, 6 Plus, 7/8, 7/8 Plus

IPhone Cover – Romantic Rose – 6/6s, 6 Plus, 7/8, 7/8 Plus

Du kan altid købe en buket roser til dig selv 🌹

Mange kærlige ønsker til dig & dine kære fra

Forfatter Natascha Miela