Nej vel?

Det vidste jeg heller ikke, da brugte Fastfood Feng Shui (Bagua kortet med 3-dørs metoden).

Indrømmet.

Jeg har tidligere undervist 230 kvinder og en enkelt mand i Fastfood Feng Shui i en lukket Facebook gruppe. Det er efterhånden en del år siden.

Resultaterne?

Ja, hvor var resultaterne? Blev livet bedre at leve efter jeg havde Feng Shui vores hjem herhjemme efter Fastfood metoden? Resultaterne udeblev desværre. Aldrig har jeg været så ked ad det. Egentlig var det selvforskyldt. Jeg stolede blindt på og havde mine lyserøde briller på, da jeg indrettede vores bolig efter Bagua kortet. For jeg havde jo lært Fastfood Feng Shui af nogle af Danmarks dygtigste Feng Shui lærere, som sågar også har skrevet om det i deres bøger.

Nej, nej og atter nej!

Jeg byttede om på Feng Shui energierne og fyldte f.eks. et rum herhjemme med masser af træ elementer. Fordi jeg fulgte Bagua kortet. Aldrig før har jeg følt mig så misforstået i mit liv, som dengang. Selv kvinder jeg troede, som jeg kunne stole på, vendte mig ryggen. Det var virkelig ikke rart.

Er det så nu?

Ja, det er nu, hvor du kan starte på at gøre dit hjem parat til år 2020, for energierne er allerede startet.

Virker det så?

Ja, det kan du tro at det gør. Jeg fik faktisk en tilbagemelding fra en kvinde, som jeg havde besøgt tidligere i år. Ikke lang tid derefter fik hun både en kæreste og et nyt job. Bare af at følge mine råd til hende.

Hvorfor?

Nu havde jeg Feng Shui indrettet vores hjem efter Bagua kortet i 2011, så hvorfor skulle jeg prøve igen? År efter år indretter jeg vores hjem på en helt ny måde. Jeg indretter vores hjem efter den årlige energi. Jeg plejer at flytte forskellige elementer hver måned, hvor energierne også ændrer sig. Den daglige energi indretter jeg ikke vores hjem efter. Men denne daglige energi bruger jeg til hvornår jeg træffer vigtige beslutninger, tager til lægen/ tandlægen eller hvornår jeg booker kunder. Hvis det er det jeg ønsker?

Hvad med den negative energi?

Næste års negative energi rammer denne gang alle dem, som er født i Hestens år. Jeg anbefaler altid at undgå de negative energier i ens hjem. I de områder, hvor de de negative energier florerer. Desuden vil jeg anbefale alle “HESTE” at passe godt på sig selv. Hvis vedkommende endnu ikke er startet på sin spirituelle rejse eller er ved at se på sine egne skygge-sider eller endnu ikke er startet på sin egen selvudviklingsrejse? Ja, så vil jeg anbefale “HESTEN” at starte så hurtigt som muligt.

Jeg husker selv tilbage for et par år siden, hvor jeg advarede alle “TIGRE”. De “TIGRE” jeg kender var ganske uheldige det år. Ja, op til flere brækkede deres arme og har stadig skulder problemer dén dag i dag. Selvom det er over tre år siden. Så kære “HEST” pas godt på dig selv. Og lav din indre Feng Shui. Start gerne allerede i dag. For næste års energi er allerede begyndt.

Mange positive hilsner fra

P I P I L O T T A