2020 vs. 2022

Det kan godt tænkes, at du synes, at 2020 har været et forfærdeligt år, men 2022 bliver værre endnu. 

2021

Derfor vil jeg på det kraftigeste anbefale dig, at forberede dig på, at få det liv du ønsker dig allerede i 2021. Gerne før hvis det kan lade sig gøre tidsmæssigt. 

Få styr på;

 • Dit kærlighedsliv
 • Din økonomi/ job/ arbejde/ selvstændig virksomhed/ din indkomst
 • Dit helbred
 • Din psyke
 • Oprydning både fysisk, som psykisk
 • Din indre, som dit ydre liv
 • Din krop
 • Din sjæl
 • Din essens

 

Kan du sige 100% i dag, at du er lykkelig?

Lever du det liv, som du ønsker dig?

Her spørger jeg slet ikke dit EGO, men jeg spørger din sjæl. Din essens.

Er du det?

Jeg må ærligt indrømme at det ER jeg. Om jeg vandt trilliarder af penge.

Ja, så ville jeg og min sjæl leve det samme liv i dag. 

For nu i dag har jeg styr på mit liv. 

Jeg har styr på mit kærlighedsliv. 

Jeg har styr på min økonomi/ job/ selvstændig virksomhed/ min indkomst.

Jeg har styr på mit helbred.

Jeg har styr på min psyke.

Jeg rydder stadig op. Både psykisk som fysisk.

Jeg har styr på mit indre, som mit ydre liv.

Jeg har styr på min krop.

Jeg har styr på min sjæl.

Jeg har styr på min essens.

Har du styr på dit liv ???

Hvorfor skriver jeg allerede om 2022, når det slet ikke er aktuelt endnu?

Jo, for ser du. 2022 er ganske vist 2 år ude i fremtiden (på nuværende tidspunkt), men 2022 får en energi som berører os alle på verdensplan ligesom 2020. Denne energi er blot den værste af den værste energi du nogensinde ville kunne møde i dit liv. 

 

“FAST FOOD” Feng Shui

Som Feng Shui konsulent ser jeg dette meget tydeligt. Her taler jeg naturligvis ikke om FastFood Feng Shui, som jeg kalder det. 

Ja, det startede jeg også selv med i tidernes morgen og det gjorde blot mit liv meget mere kompliceret. Det er højest sandsynligt den form for Feng Shui du allerede kender og hvor der allerede ligger en masse gratis vildledende information på nettet. Det er fuldstændigt på dit eget ansvar. 

Fastfood Feng Shui er udelukkende baseret på Loven om Tiltrækning.

Bevares der er intet galt med Loven om Tiltrækning.  Jeg er selv uddannet i Loven om tiltrækning og ELSKER Loven om Tiltrækning. Men dér, hvor filmen knækker er når du mikser Loven om tiltrækning sammen med Feng Shui. Så giver det konsekvenser. Om du selv er Feng Shui konsulent eller ekspert gør ingen forskel. For det ser energien ikke efter. For energi er energi og alt er energi. Og energien forandrer sig hele tiden. Sygdom, tab, penge og kærlighedsproblemer og det som er værre kan ramme en.

Jeg turde ikke selv at eksperimentere med gratis Feng Shui information på nettet og slet ikke i dag. Ja, så ville jeg hellere lade være og lade en professionel som har styr på sit “shit”/ sin viden tage over, som f.eks. mig, hvor jeg har beskæftiget mig med denne mere komplekse form for Feng Shui, som i flere år er blevet beskyttet mod de energier, som kan undgåes og fået medvind i mit liv med samtlige gode energier, som hvert år huserer i en ny Bagua kombination. 

 

Er du forsørger? Mand eller Kvinde?

Men der hvor vi kom fra angående det som jeg har set i Feng Shui er denne uhyggelige energi i 2021 og allerede nu berører ALLE mænd og ALLE forsørgere.

Uanset om du ER mand eller KVINDE.

En mand er som sagt fyldt 18 år og har egen adresse. 

Ligesom en forsørger sagtens kan være en kvinde over 18 år med egen adresse. 

Om du er single kvinde eller om du bor sammen med en eller flere kvinder.

Ja så berører det også dig?

Selvfølgelig berører det alle single mødre, som bor alene. 

Så vær varsom. Allerede nu!

 

Hvilken form for ballade kan der ske?

For jeg ser, at denne frygtelige energi allerede laver ballade nu.

Måske;

 • er det bare startet som tankemylder? Bekymringer?
 • kan du ikke sove om natten?
 • er du lige blevet sygemeldt her i sensommeren/ efteråret  2020?
 • har du allerede en frygtelig hovedpine eller sågar migræne?
 • er du enorm stresset?
 • er det endnu værre end skrevet og jeg har ikke lyst til at skrive hvad det kan ende med, for listen er desværre endnu længere.

Ja, det kan godt tænkes, at du ikke mener at det overskygger ikke dit liv på nuværende tidspunkt. 

Bare vent og se. 

Det bliver blot meget værre.

Jeg beder dig blot om at passe på dig selv. 

 

Kan du have det rigtig fantastisk 2021.

 

Mange fuldendte lykkelige hilsner herfra

Pipilotta Christensen

Feng Shui konsulent
Født clairvoyant og Feng Shui erfaring fra 1999.
www.din-essens.dk/kontakt